Etkinlik Detayları

• Etkinlik Türü: Girişimcilik Zirvesi
  • Etkinlik Tarihi: 5-6 Mart 2022

İkincisini düzenleyecek olduğumuz Haydarpaşa Girişimcilik Zirvesi 2022, yukarıda belirtilen tarihlerde yüz yüze olarak Haydarpaşa Lisesi Orhan Özokur Kültür Merkezinde gerçekleşecektir. Hedef kitlesi 15-25 yaş arası orta öğretim ve yüksek öğretim öğrencileri olan bu etkinliğimiz bu sene ulusal olarak düzenlenecektir. Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız, 5-6 Martta görüşmek üzere...

Katılım Şartları ve Genel Bilgiler

• Haydarpaşa Girişimcilik Zirvesi'22 Haydarpaşa Lisesi Orhan Özokur Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir. Ulaşım bilgilerini başvurusu onaylanan katılımcılarımıza e-posta yoluyla halkla ilişkiler takımımız iletecektir.
  • Etkinliğimizin erken başvuru sürecinde ücreti 85TL'dir. Erken başvuru dönemini kaçıran katılımcılarımız için normal başvuru dönemi ücretimiz 100TL olacaktır.

Başvuru Şartları

• Sitemizde bulunan başvuru formlarından uygun olanı eksik bilgi olmadan doldurulması gerekmektir.
  • Toplu başvurularda alt sınırımız 7 kişidir. Toplu başvuru yapan okullardaki katılımcıların baş temsilcileriyle iletişime geçilecektir.
  • Herhangi bir ortaöğretim ya da yüksek öğretim kurumunda öğrenim görüyor olmanız gerekmektedir.

Program Akışı

Kayıt